top of page
  • Foto van schrijverChris Ruijter

Lezing op Nature Talks voor DeelDeNatuur


"Tijdens zijn presentatie ‘Komt u gerust wat dichterbij’ nodigt natuurfotograaf Chris Ruijter u uit om eens wat dichterbij te komen. Dat is natuurlijk alleraardigst van hem, maar wat bedoelt hij hier eigenlijk mee? Nog dichterbij het podium? Nog dichterbij de natuur? Nog dichterbij zijn foto’s misschien? Wij kunnen u verklappen, hij weet het zelf eigenlijk ook niet. Wat hij wél weet, is dat hij al zijn beste foto’s zal laten zien en u mee zal nemen op een reis door een heel kleine, vreemde wereld, met nog kleinere en misschien wel vreemdere wezens. Kunt u het zich al voorstellen? Nee? Komt u dan gerust wat dichterbij."


Zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 wordt het jaarlijks fotofestival Nature Talks 2019 gehouden in de Reehorst in Ede. Dit internationale fotofestival bevat naast een groot aantal lezingen door internationale en nationale topfotografen (o.a. Bastien Riu (FR), Franka Slothouber (NL), Garth Lenz (CAN), Edo van Uchelen (NL), Marco Giaotti (ITA), Christian Ziegler (DE/PAN) ook een grote fotografiebeurs.


Op de zaterdag mag ik voor stichting Deel De Natuur een lezing verzorgen over mijn fotografie. De lezing heeft als titel 'Komt u gerust wat dichterbij' en zal grotendeels gaan over mijn passie voor het kleine dier en de beelden die ik daar van maak. Het exacte tijdstip is nog even onbekend maar zal snel duidelijk zijn! Uiteraard ben ik niet de enige die wat mag laten zien voor Deel De Natuur op dit festival! Enkele andere namen die voor Deel De Natuur mogen spreken zijn onder andere Jowan Iven (Fotograferen met gevoel'), Hans Stel ('Primaten') en Rob Blanken ('Creatief met zwart, grijs en wit').


Neem een kijkje op de site van Deel De Natuur voor alle sprekers (www.deeldenatuur.nl) of kijk voor nog meer informatie op www.naturetalks.nl.

114 weergaven

Comments


bottom of page